Kedves Zulutrader,

Több ügyfelünk is érdeklődött az iránt, hogy mennyire érinti a Zulutradet, ill az AAAFx-et egy esetleges görög államcsőd. Tudniillik mindkét cég Görögországban található. Feltettük ezt a kérdést az érintett feleknek. Erre a választ a heti eredmények után olvashatod angolul és magyarul is.

Heti Eredmények

Válasz angolul

 
 

1. The current economic situation in Greece does not affect the financial stability of AAAFx

2. All our Trades are covered in major international banks like UBS etc

3. The current economic situation means that the Public sector is under some financial stress and is cutting down on expenses and needs to review the funds and sources from which to fund public debt – investments on private sector are not affected as much

4. Greece, as a permanent and one of the 12 initial member of the EU, is under the stability and safety provided by the European Union and the EURO as its base currency

5. Greece in 2008 and 2009 is actually the 28th/29th world economy based on its GDP (list of countries as shown in Wikipedia by various resources. Unfortunately no data yet for 2010. Wikipedia

6. All AAAFx investors are protected by the Greek Guarantee Fund according to the European Directive 93/22/EEC. In case of an Investment Firm's bankruptcy or failure to fulfill its obligations from the provision of investment services, the Greek Guarantee Fund will act in order to reimburse the investors and/or any of the contracting parts.

The Greek Guarantee Fund is financed by the ATHEX (Athens Exchange) Members and it is supervised by the HCMC. Extra deposits of cash from an ATHEX Member could be realized according to the total value of the Member's transaction. The Greek Guarantee Fund is activated in case that an Investment Firm is bankrupt, or non able to fulfill its obligations. The maximum amount of compensation is €30,000 per investor.

Válasz magyarul

1.  A jelenlegi gazdasági helyzet Görögországban nem érinti az AAAFX pénzügyi stabilitását.

 

2. Minden kereskedés olyan nagy nemzetközi bankok által van lefedezve, mint a UBS, stb 

3. A jelenlegi gazdasági helyzet azt jelenti, hogy az állami szektor több pénzügyi stressz alatt áll, ennek következményeként csökkentik a költségeket, és felül kell vizsgálnia azokat a forrásokat, amelyekből finanszírozni lehet az államadósságot. Ezek a döntések a magánszektort nem érintik nagy mértékben. 


4. Görögország egyike az állandó és az eredetileg EU-t megalapító 12 állam közül, aminek a stabilitását és biztonságát az Európai Unió és az euro, mint alappénznem nyújtja.


5. Görögország 2008-ban a 28-ik, 2009-ben pedig 29-ik helyen állt a GDP szerinti rangsorban a világ összes gazdaságát tekintve.

6. Minden AAAFx befektetőt védi az Európai 93/22/EGK irányelv szerinti görög garanciaalapja. Abban az esetben, ha egy befektetési vállalkozás csődöt jelent vagy nem teljesíti az eredetileg megígért befektetési szolgáltatásokat, a görög Garanciaalap jár el annak érdekében, hogy megtérítse a befektetők pénzét. 

A görög garanciaalap finanszírozója az ATHEX (Athéni Tőzsde). A képviseleti és felügyeleti szerv pedig a HCMC. A görög garanciaalap aktiválódik, amennyiben az adott befektetési vállalkozás csődbe megy, vagy nem képes teljesíteni kötelezettségeit. A kártérítés maximális összege 30.000 € ügyfelenként.

 

A mai téma nem volt szokványos, viszont nagyon fontos, hogy tudjunk erről is.

Júliusban fogjuk megtartani legközelebb a konzultációs esténket.

Személyes konzultáció

Sok szeretettel meghívunk 2011. Július 11.-én, este 18:45 órás kezdettel tartandó Zulutrade fókusz klub estre, ahol személyesen beszéljük át a jelszolgáltatókat és megosztjuk egymással tapasztalatainkat. Helyszín: 1067 Budapest, Csengery utca 53. Jelentkezni a klubra az alábbi linken található mezők kitöltésével tudsz:

Regisztrációs lap

Sikeres hetet kívánok!

Üdvözlettel,
Boros Lajos

Címkék: robot válság görög tőzsde forex bróker pip zulutrade betbulls

A bejegyzés trackback címe:

https://betbulls-zulutrade.blog.hu/api/trackback/id/tr252987613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása