Kedves Zulutrader,

 

Úgy döntöttünk, hogy több változást vezetünk be a Veled/Veletek való együttműködésben. Eddig másfél – két havonta tartottunk egy konzultációs estét. Ezután nem lesz ilyen rendszerességgel. Nem szűnnek meg teljesen ezek a lehetőségek, csak akkor fogunk tartani, ha olyan változás áll be, ami miatt úgy ítéljük meg, hogy szükséges a közös találkozó.

Azonban az egyéb segítségek továbbra is fennállnak. Ha bármiben kéred a segítségünket, nyugodtan írj nekünk e-mailt. Segítünk minden Zulutrade-re vonatkozó kérdésben, és ha szükségét érzed, akkor az élő számla elindításakor találkozhatunk személyesen is a portfóliód összeállítása kapcsán.

Az eredményeket pedig továbbra is igyekszünk hetente szállítani.

Az elmúlt 2 hét eredménye számokban: 

Jelszolgáltatók eredményei

 

  1. kategória:
  1. kategória: 
  1. kategria:

Elérhetőségünk

 

Az alábi elérhetőségeken fel tudod venni velünk a kapcsolatot: zulutrade@thebetbulls.com

Sikeres hetet kívánok!

Üdvözlettel,
Boros Lajos

A bejegyzés trackback címe:

https://betbulls-zulutrade.blog.hu/api/trackback/id/tr644459087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gnarroni 2012.04.18. 19:33:11

Na ez bizony már akárhogy is nézem ez pipekben pluszos hét! Grautlálok hozzá! A SUCCESSONE pedig már iszonyatosan régóta nem kereskedik és amikor csinálta akkor sem valami hú de jó eredménnyel.

Boros úr nem járna jobban ha találna valami jót helyette mert így csak foglalja feleslegesen a margincallometert és pipektől is elesel!

Whiteg! Gratulálok a visszatéréshez! NEkem az FCC botrányosan működik már egy hónapja. Ma is 8 pip volt a csúszás.... és úgy látom, hogy ez a probléma csak nálam van :/

boros_lajos 2012.04.19. 20:32:54

Látom ez a tegeződés csak nehezen alakul ki. :)
Én azért maradok ennél a formánál.

A SUCCESSONE nagyon minimálisat használ az én portfóliómból, de lehet, hogy ki fog kerülni, majd megvizsgálom.
Nekem inkább az első két kategória az érdekesebb, de lesz ezekben is egy kis átrendeződés.

gnarroni 2012.04.19. 20:56:55

Bocsi, bocsi szoknom kell ezt a tegeződés dolgot! :D

Örülök neki, hogy mostanság megint látok tőled kommenteket!
Kezdem érteni a portfóliód értelmét és lényegét és egyre jobban tetszik ez a struktúra bár nem pont ezekkel a szolgáltatókkal de nagyon hasonlóakkal! Ezekkel a szolgáltatókkal valóban kicsi a kockázat!

Lenne egy pár kérdésem! Az egyik, hogy a profitswing miért került ki a repertoárból? 6%os a MAX DD, követi a nagy trendeket, pluszos erőteljesen. Mi volt vele a baj?

Rájöttem, hogy van egy csomó olyan szolgáltató, amik hasonló kaliberűek mint a tieid csak annyi a különbség, hogy valamikor a multban több kereskedést használtak egyszerre, vagy msá stratégián voltak de aztán változtattak és mostmár a te feltételeidnek megfelelően kereskednek.

Szerintem pont ilyen például a system hour signal, megvan elég hét, 3 kereskedés egyszerre, jó a stop nem tul nyilvánvaló de szerintem 160 elég, csuszás is jó, max DD 14%. Ez pl minden bizonnyal jobb lenne mint a SUCCESSONE. Csak kiváncsi vagyok a véleményedre ezzel kapcsolatban.

Relda 2012.04.20. 03:17:53

@gnarroni: Melyik bróker cégnél vagy, hogy ilyen nagy a csúszás?

gnarroni 2012.04.20. 08:08:11

@Relda: AAAFX ez benne pont az érdekes???!!!

boros_lajos 2012.04.23. 20:08:41

@gnarroni:

A ProfitSwing azért került ki, mert nagyon sok kereskedése lemaradt az élő számlákon. Ez azért volt, mert egyszerre nyitott 4 pozíciót, és ezt nem engedi a Zulu szabályzata demó számla esetén. Elvileg most változtatott a ProfitSwing, és ez egyelőre jónak tűnik. Figyelem, és ha lesz érdemleges infó, akkor megírom azonnal.

system hour signal-t én is néztem. Az a bajom vele, hogy nagyon sok jelszolgáltatóval befürdött már. És nem olyanokkal, amik szöges ellentétei a mostani stratégiájának, hanem nagyon is hasonlók - legalábbis a grafikonokból úgy tűnik -, és valahogy mégsem tartottak ki. Emiatt nem zárnám ki teljesen, de szerintem vannak megbízhatóbb jelszolgáltatók. Még akkor is, ha azok a jelszolgáltatók egy-egy hosszabb mínuszos időszakot tudnak produkálni. Mondjuk ügyes lot méret kezeléssel ezeket is nagyon jól át lehet vészelni.

És nyilván SUCCESSONE mostani kereskedéseinél szinte minden jobb. :)

whiteg71 (törölt) 2012.04.24. 18:33:37

Megtörtént! A számlám ledolgozta a veszteséget.

A Blog keretein keresztül válaszolok „bkarcsi” kérdésére, hogy miként sikerül az 50% töke vesztésből visszafordítanom a számlámat. (remélem rendszeres olvasója a Blognak.)
Aki olvasta a korábbi hozzászólásaimat, az tudja, hogy hogyan sikerült.
1: A kevesebb néha több. Vagyis a kevesebb tökéhez kevesebb szolgáltató, és inkább legyen kevés ismert szolgáltató, mint sok ismeretlen..
2: Bizalom a kiválasztott szolgáltatóim felé, akikben akkor is 100%-ban bízom, amikor napokig veszteségesek.
3: Bizalom önmagamban, hogy jó és megfelelő beálltásokat használok a számlámon.
4: Türelem. Meg lesz a z eredmény.
5: Különböző bázis pénznemű, és különböző kereskedési stílusú szolgáltatókat választottam.
6: Hagyni dolgozni a szolgáltatókat, nem belenyukálni a kereskedéseikbe. Bizalom. (2 és 3pont)

Természetesen mindenkinek magának kell döntenie, kiket követ, az én döntésem ez:
FCC AAFX
FCC FXD
SP Dolores
MVK_08

Az egyes szolgáltatókhoz beállított Lot értékeket, az SL értékeket, a számlán maximálisan nyitható Lot értékeket mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mit bír el a számlája. Ezért nem is írok konkrét értékeket.

Jelenleg elég magas DD-vel dolgozom, de mostanra megtanultam helyén kezelni a vissza eséseket. Mert maximálisan bízom a beálltásaimban, tudom, hogy egy hosszabb vissza esés utána emelkedésbe fog átmenni, csak idő kérdése az egész.

gnarroni 2012.04.24. 18:50:35

Először is gratulálok hozzá! szép eredmény! nyithatod a pezsgőt! Másodjára pedig még ugy is sikerült átlépni a nullát, hogy az mvk elképesztően rosszul teljesít?

whiteg71 (törölt) 2012.04.24. 19:08:04

@gnarroni:
Köszönöm a gratulációt.
Ha kis mértékben is, de összességében profitos az MVK. Türelem, lesz ez jobb is!

boros_lajos 2012.04.24. 19:24:31

@whiteg71: Gratulálok én is! :)
Örülök a sikerednek!

bkarcsi 2012.04.25. 14:15:54

@whiteg71: Teljesen megértettem és nagyon köszönöm hogy megosztottad másokkal is nyereséged.Grat.!
Van értelme annak amit írtál.Az is igaz hogy mindenki maga dönti el hogy kit követ,de nem fogom csak azért lenullázni a számlám hogy kitartsak az általam választottak mellett.Követni fogom ennek a négynek is az eredményeit és ha jobbak mint az általam választottak cserélem le őket mese nélkül.

Relda 2012.04.25. 17:07:12

@whiteg71:

Gratula és hasonló folytatást!

Mennyi idő alatt dolgozta le a számlád ezt az óriási veszteséget? Vagyis mikor volt a legmélyebben?

whiteg71 (törölt) 2012.04.25. 18:12:35

Bkarcsi, a számládat ne nullázd, de miért is nullázódna?

Relda,
A számlám 2012 január 24 fordult mínuszba.
2012 március 6-án érte el a mélypontját.
2012 Március 7-tól már kis kilengésekkel, de csökkent a veszteségem.
2012 Április 24-re dolgozta le a veszteséget.

bkarcsi 2012.04.25. 19:34:54

@whiteg71: A lenullázást nem szó szerint értettem.:)Arra gondoltam hogy két hónapja tanulmányozom a zulut, a szolgáltatokat én választottam ki,ha rossz úton járok még idejében beismerem azt és visszafordulok rajta.Nem kételkedek abban hogy sikert lehet elérni a szolgáltatóiddal vagy sem.De hogy felelősséget tudjak vállalni majd bármiért ami történik nyitottam egy új demószámlát kizárólag erre a célra.
süti beállítások módosítása