Zulutrade - Kellemes Ünnepeket!

 2011.12.21. 12:17

Kedves Zulutrader,

Kellemes Karácsonyt, és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Kívánok! Itt az ideje a pihenésnek, és a bejglinek! Próbáld meg a hátralévő napokat a szeretteiddel, és pihenéssel, kikapcsolódással tölteni. Én is ezt fogom tenni.

Az éve elején pedig várlak vissza a 2011-es év értekelésével, és sok más újdonsággal, hasznos információval.

Személyes konzultáció

Sok szeretettel meghívunk 2012. január 19.-én, este 18:45 órás kezdettel tartandó Zulutrade fókusz klub estre, ahol személyesen beszéljük át a jelszolgáltatókat és megosztjuk egymással tapasztalatainkat. Helyszín: 1143 Budapest, Semsey Andor utca 25. Jelentkezni a klubra az alábbi linken található mezők kitöltésével tudsz:

Regisztrációs lap

Üdvözlettel,
Boros Lajos

Címkék: karácsony tőzsde forex zulutrade betbulls

A bejegyzés trackback címe:

https://betbulls-zulutrade.blog.hu/api/trackback/id/tr963480600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whiteg71 (törölt) 2011.12.30. 13:41:19

Üdvözlők mindenkit,
Legnagyobb sajnálatomra a személyes konzultáción nem tudok részt venni, de lenne pár kérdésem, ill érdekelne egy tapasztaltabb személy véleménye.
Mivel laikus vagyok, ezért igyekeztem alaposan és többször átolvasni a Blogot, és különböző Zulutrade-el kapcsolatos fórumokat, írásokat, ami alapján szereztem némi információt arról, hogy mit és hogyan állítsak be.
Egyenlőre (Pár napja) Demo számlát fúttatok, csekély 500USD tőkével és mini számlán (ahogy ezt élesben is tenném). Remélhetőleg sikerül egy jó portfoliót összeraknom, de ebben nem lehetek teljesen biztos, ezért is érdekelne róla, egy tapasztaltabb felhasználó véleménye.
Ill, az éles számla nyitásával kapcsolatosan is lenne pár kérdésem, de nem tudom kinek tehetném fel ezeket, pld e-mailban.
Ha valaki egy két levélváltás erélyéig szívesen segítene nekem, az elér a whiteg@freemail.hu
címen.
Köszönöm és Boldog új évet.

whiteg71 (törölt) 2012.01.02. 23:08:07

Azt olvastam, hogy elsősorban az AAAFx van ajánlva, de nekem szimpatikus az AVAFX is.
Mik a lényegi különbségek a két Bróker között?
Melyiknél rugalmasabb a ki és befizetés a számlára, számláról, és melyik a biztonságosabb?
Melyiknél egyszerűbb a számlanyitás?

Közvetlen bankkártyás ki és befizetés lehetséges-e a bróker számláról? Vagy pld Moneybookers számlára, számláról?
Mi a pénz ki és befizetésnél a bevált gyakorlat?

Érdekelne az is, hogy egy Bóker számla, ill Zulutrade számla megszüntetése, miként történik. Ennek mik a lépései?

Köszönöm.

boros_lajos 2012.01.04. 14:42:35

@whiteg71: Szia, sziasztok!

Nekem AVAFx-el eddig nincs túl sok tapasztalatom, abba nem is kontárkodnék bele. Majd ír, akinek már van náluk számlája.

Egy brókerszámla megszüntetése, általában nem túl bonyolult. Többnyire kell írni egy e-mailt a brókercégnek, hogy szüntessék meg, és ezt meg is teszik. Némely brókercégnek van is erre formanyomtatványa.
Nekem van olyan bróker számlám is, amit évek óta nem használok, és azóta is él, de nincs semmi költsége.

Zulutrade számla megszüntetése pedig egyszerűen annyiból áll, hogy írsz a brókercégednek, hogy szeretnéd, ha szétkapcsolnák a számlád a Zulutrade-el. Ezzel megszűnik a kettő között a kapcsolat, és ilyen formában nem is fog tovább élni a Zulus számlád!

Üdv

Lajos

whiteg71 (törölt) 2012.01.04. 15:28:16

@successman:
Köszönöm az információkat.

Sajnos nem mindenki tud elmenni a személyes találkozóitokra, és ennek ezer oka lehet.
Azt gondolom, hogy minden kezdő számára hasznos lenne, pár gyakorlati számla beállítás, azon felül, hogy mi magunk miként tudjuk kiszámolni, beállítani.
Az én kezdőtőkém kevés, és nagy segítség lenne, ha hozzá lehetne jutni, hogy (esetemben) egy 500 dolláros számlánál, mik az általatok ajánlott számla / szolgáltatói beállítások, amiket aztán lehetne Demo számlán tesztelni.
Én számoltam a leírások, és pdf-ek alapján, de jó lenne valamihez viszonyítani.
Ha csak nem haditikok ezek, ill csak az juthat információkhoz, aki el tud menni a személyes találkozóra.

boros_lajos 2012.01.04. 15:43:02

@whiteg71: Nincsen semmilyen hadititok. Minden információt próbálunk megosztani veletek.

Az, hogy hogyan tudod kiszámolni, benne van a pdf-ekben, ill a blog korábbi bejegyzéseiben is megtalálod. Ha valami nem egyértelmű, akkor pedig kérdezz nyugodtan itt, vagy e-mailen!

Van egy táblázatunk az általunk használt jelszolgáltatók listájával, amit szintén elküldtünk már mindenkinek. Ha ez nincs meg Neked, írj nekünk, és elküldjük.

Most készítettünk egy frissített táblázatot a jelszolgáltatókról, a különböző kockázati szintekre való beállítással. Ezt pár napon belül meg fogod kapni.

Ami viszont nagyon fontos a Zuluval kapcsolatban:
Azért nem írunk ki egy az egyben portfóliókat, mert akkor azt kezdi majd mindenki másolni, anélkül, hogy tudná, hogy mi történik. Korábban már csináltunk ilyet, és nem értették az emberek, hogy miért így, vagy úgy kereskedik egy-egy jelszolgáltató. A vége az lett, hogy elment az emberek kedve, és - akár veszteséggel - abbahagyták a kereskedést. Pedig nem a jelszolgáltatókkal volt a gond, hanem azzal, hogy nem tudták, hogy mi történik.

Szerintem nagyon fontos, hogy mindenki megtalálja a saját maga számára szimpatikus jelszolgáltatókat, és azokat megismerje, és csak azután kezdje el használni. Úgy látom, hogy minden más út veszteséghez vezet.

Abban nagyon szívesen segítek - Neked, és bárki másnak -, hogy ha megvannak azon jelszolgáltatók, akikkel szívesen kereskednél, és tudod, hogy milyen kockázati szinten szeretnél kereskedni, akkor összeállítunk együtt egy portfóliót.

Ha pedig elküldöd az eddigi számolásaidat, nagyon szívesen átnézem azt is.

Írtam ma Neked e-mailt! Remélem megkaptad!

Üdv

Lajos
süti beállítások módosítása